Skip to content
Skærmbillede 2022-04-07 kl. 17.29.36
Ren energi og miljørigtig produktion

VI TRYKKER MED ANSVARLIGHED

Vi har været grønne i mange år

Vi tænker på miljøet

Bæredygtighed betyder rigtig meget hos os. Vi er frontløber i branchen, når det gælder miljøet! Som trykkeri går vi højt op i, at vores produktion er så skånsom, som muligt. Vi får strøm fra en vindmølle, og overskudsvarmen fra trykmaskinerne bruger vi til opvarmning i vores bygninger. Vi bruger miljøvenlige produkter, giftfri trykplader og vi renser valserne med vegetabilsk olie. Vi bruger kun papir med Svanemærket eller FSC®-mærket. FSC® C109833. Vi følger selvfølgelig også alle krav til affaldssortering.

Vores kunder har også fokus på bæredygtighed og miljø, og vi anbefaler gerne tryksager mærket med FSC®-mærket eller Svanemærket. Det er en garanti for, at tryksagerne er fremstillet bæredygtigt. I en FSC®-skov bliver der ikke fældet mere træ, end skoven kan nå at reproducere, og FSC®-mærket er en garanti for, at skovdriften tager hensyn til skovens biologiske mangfoldighed.

Det er firmaets politik at indkøbe og tænke så grønt som muligt. Vi har netop bestilt en eldreven varevogn til erstatning for vores nuværende, der kører på diesel. Vores nye mål er at få solceller på taget af trykkeriet, så vi kan blive endnu grønnere.

Vi stiller også store miljømæssige krav til vores leverandører, når vi køber ind. På den måde skubber vi til nytænkning inden for bæredygtig produktudvikling og arbejdsprocesser.

Har du et spørgsmål?

Vi tager et samfundsansvar

Børne Hjernecancer Fondens arbejder for at skabe bedre vilkår for sygdomsramte familier

Print Division støtter Børne Hjernecancer Fonden, der arbejder for at fremme forskning i hjernekræft hos børn. Målet er, at alle børn med hjernekræft en dag kan helbredes. Hjernekræft udgør den næststørste gruppe af kræfttilfælde hos børn med knap 50 tilfælde årligt.

Personlig rådgivning

Er der noget bedre end at få en flot udført tryksag i hænderne?

Hvilket signal skal din tryksag udtrykke? Skal den opleves som eksklusiv, kreativ, miljøvenlig, kulturel, kunstnerisk, teknisk eller noget helt andet?

Ved at udnytte mulighederne i trykmetoder, lak, farver, formater, papirkvalitet, hæftning og udstansning, kan du løfte din tryksag til at udstråle den helt rigtige effekt.

Hos os får du den personlige service, der gør, at du får det optimale ud af din tryksag. Både når det gælder det kreative og selve det tekniske. Vi gennemgår din opgave grundigt. Vi tjekker fx billedmaterialet, format, skrifter, beskæring, at siderne kommer rigtigt efter hinanden osv. Alt sammen for at fange eventuelle rettelser med det samme.

Et konkurrencedygtigt tilbud

Pris og kvalitet hænger sammen – og vores pris er uden overraskelser

Ring til os, og fortæl om din opgave, så giver vi dig hurtigt et konkurrencedygtigt tilbud. Men hvad er et konkurrencedygtigt tilbud? Vi tror på, at pris og kvalitet hænger sammen. Vi vil ikke være de billigste, vi vil være de bedste. Vi har de bedste medarbejdere og det bedste udstyr. Vi går derfor efter den rigtige pris, så service og kvalitet hænger sammen for begge parter.

Husk også, at vores pris er uden overraskelser. Den indeholder alt, også miljøafgifter, pakning, levering og andre elementer.

Vi arbejder for, at du får en perfekt tryksag, der skaber værdi og styrker din relation til dine kunder.

En produktionsplan, der holder

Du får en klar plan fra produktion til levering

Vi ved, du har en deadline. Og den holder vi. Vi aftaler sammen en produktionsplan, så du ved, hvornår du får filer til godkendelse, hvornår der er trykstart og hvornår vi leverer.

Skal opgaven leveres flere steder i ind- og udland eller printes med adresser og indleveres direkte til postvæsenet, så løser vi det. Vi har stor erfaring i at distribuere tryksager på mange forskellige måder. Skal din tryksag printes personligt med navn og pakkes med adresselabels i kuverter, så er det også en opgave vi løser og rådgiver dig om.

Prepress og CTP med omtanke

Vi tjekker detaljerne, så du undgår overraskelser

Når vi får din opgave, lander den først i prepress-afdelingen. Her gennemgår vi det hele grundigt og tjekker alle detaljer. Er billedopløsningen høj nok? Fungerer skriftfarverne? Er beskæring og bukkestreger rigtige? Passer formatet? Kan vi vælge papir i en lavere gramvægt, så portoen er lavere? Kan du få en bedre pris, hvis vi justerer på nogle elementer?

Du får også sparring på, om mulighederne for at tilføre trykmæssige teknikker, valg af papir eller hæftemetode, giver en ekstra finish.

Alt foregår naturligvis i dialog med dig. Vi laver en blåkopi, hvor vi tjekker, at alt er, som det skal være. Du får derefter en rippet fil til godkendelse. Det vigtigste for os er, at få løst alle spørgsmål og eventuelle fejl i denne første fase, så du undgår overraskelser.

CTP-afdelingen har åben fra kl. 7 morgen, så du kan få support fra morgenstunden.

Det bedste tryk- og digitaludstyr

Vi går aldrig hjem! Vi trykker døgnet rundt

Din opgave bliver trykt på avancerede trykmaskiner, som kan trykke i storformater. Vi er blandt de eneste i Danmark, der trykker i digitalt kæmpeformat. Vi trykker døgnet rundt, og vi kan trykke i mange forskellige papirformater og størrelser. Dertil kommer effekter som lak, folie, staffagefarver osv.


Offsettryk på trykmaskine 72 x 102 cm
Vi kan trykke i helark op til 72 x 102 cm i 6 farver + lak. Velegnet til fx 16 siders A4 og plakater i 70 x 100 cm.


Digitaltryk i plano format 31 x 101 cm
Vores digitalprint er oplagt til små, hurtige opgaver og til kæmpeformat til fx posters, bannere og 4-fløjet A4.

Inhouse bogbind og lager

Brug os som tryksagslager – nemt og smart

Når din opgave er færdigtrykt, kommer den i hænderne på vores bogbinder. Vi har vores eget bogbinderi i huset, så vi hurtigt kan færdiggøre din opgave med tilskæring, falsning, prægning osv. alt efter hvilken efterbehandling, vi har aftalt.

Husk, at du også kan bruge os som tryksagslager. Skal I have trykt tusindvis af tryksager, fx kataloger, brochurer eller brevpapir, så lad os håndtere det sikkert på vores lager. Vi leverer tryksagerne løbende til jer efter behov. Vi kan også pakke, adressere og sende dine tryksager direkte ud til modtagerne for dig.

Ved at bruge vores tryksagslager får du en nem og effektiv håndtering og distribution, så du slipper for alt det praktiske pakkearbejde.

Levering helt til døren – og indenfor

Vi leverer – og bærer det hele ind

Når din tryksag er helt færdig og klar, pakker vi den i pæne, neutrale kasser, mærket med labels. Vi leverer direkte til dig eller din slutkunde. Det betyder, at du ved, at vi kommer, og at vi bærer det helt inden for hos dig – diskret og professionelt. Opgaven er ikke løst, før vi kan give dig den færdige tryksag i hænderne.

Om PrintDivision

Vi vil gerne udfordres af dig!

Kundeservice i top og tryksager i høj kvalitet er det, der driver os i hverdagen. Vi synes jo, at vi er Danmarks bedste trykkeri. For os er en tryksag ikke bare en tryksag. Ånden her i huset er, at en tryksag skal være resultatet af et godt samarbejde mellem dig og os, for at vi lykkes. Derfor er vi alle hos PrintDivision dedikerede om opgaven hele vejen fra første kontakt og til levering. Vi vil meget gerne udfordre vores kunder. Vi vil meget gerne udfordres af dig. Vi går gerne langt for at finde, netop den trykteknik, det papir eller den ide, der kan være med til at det færdige resultat bliver endnu bedre. Der er nok lidt feinschmeckere over os, og der kan godt gå sport i at gøre det umulige muligt og formidle vores kunders budskaber bedst muligt på tryk.

DET VI BYGGER PÅ PrintDivision er et moderne trykkeri. Det betyder, at vi, kombinerer høj faglighed med moderne teknologi, miljøforståelse og høj service. Vi har det bedste udstyr og vi tilbyder tryk i alle formater og oplag. Vi er blandt de eneste i Danmark, der trykker i digitalt kæmpeformat, og vi har egen efterbehandlingsafdeling, så vi kan tage hånd om din tryksag fra start til slut. Vores ambitioner på egne og vores kunders vegne er høje, og vi sætter derfor en ære i altid at have øje for detaljen – at gøre det ekstra, der skal til, for at komme i mål med din opgave.

VI TÆNKER PÅ MILJØET Som trykkeri går vi højt op i at vores produktion er så skånsom, som muligt. Både af hensyn til miljøet og til os selv. Vi bruger miljøvenlige produkter, renser valserne med vegetabilsk olie og vælger papir mærket med Svanemærket eller FSC®-mærket. FSC® C109833. Overskudsvarmen fra trykmaskinerne genanvendes også. Vores kunder har ofte fokus på bæredygtighed og miljø, og vælger tryksager mærket med FSC®-mærket eller Svanemærket som en garanti for, at tryksagerne er fremstillet bæredygtigt.

VI PASSER PÅ DINE DATA Vi løser vores opgaver med fortrolighed og vi overholder EUs direktiv vedrørende opbevaring af data. Se mere om vores datapolitik her. Persondatabeskyttelse