Skip to content
Arkitektbog, opslag
Flotte tryksager og glade kunder
DET ER VI STOLTE AF

Præcis farvegengivelse

Lighed mellem kunstværk og reproduktion

”Når vi laver kunstkataloger, så deponerer kunstnerne deres tillid hos os. Udfordringen med kunstkataloger er jo, at man står med kataloget lige ved siden af selve værket. Og så skal farverne stemme fuldstændig overens. Vi kræver derfor den bedste kvalitet. Det får vi hos Print Division. De har den helt rigtige grundholdning til at arbejde med billedkunst. Vi udfordrer hinanden på kvaliteten og målet om fuldstændig lighed mellem værket og reproduktionen. Hvis det en sjælden gang ikke lykkes, så er de med på, at justere en ekstra gang.”

 Bo Bjerggaard, Galleri Bo Bjerggaard

Fra krop til papir

Plakater i høj kunstnerisk kvalitet

”Det var megaspændende at få trykt mine skitsebøger og plakater hos Print Division. De har været med til at sikre et perfekt resultat. Den blå kuglepensfarve, som kendetegner både bogen og plakaterne, har de blandet manuelt af flere pantonefarver, så mine skitser er perfekt gengivet på tryk. Plakaterne er trykt på bøttepapir med afrevne kanter. Jeg var med i hele processen, til trykstart, signering og nummerering. Resultatet er af høj kunstnerisk kvalitet, hvilket jeg også får mange kommentarer om fra kunderne.”

Mikkel Westrup, Thank You Tattoo Copenhagen

En tryksag med noget på hjerte

Med hjertet det rigtige sted

”Specialopgaver, plakater i storformat, brochurer – plus de klassiske hasteopgaver. Print Division leverer altid topkvalitet til tiden, og bidrager med ideer til et godt resultat. De foreslog fx at lave et udstanset hjerte på forsiden af vores lærebog til kurser i førstehjælp. Det er blevet virkelig flot. Vi er supertilfredse med det hele. De gør et godt stykke arbejde.

Frederik Clem, Medidyne

Profilbog

Lifting the gaze”

”Lifting the gaze” er en bog med et personligt statement. Bogen er en afsøgning af vores DNA. Den rummer essensen af den måde vi arbejder på, og alt, hvad vi vil give videre. Derfor skulle bogen være absolut state of the art og trykt i høj kvalitet. Vi valgte derfor at samarbejde med Print Division, og jeg har kun ros at sige om samarbejdet. Det er meget dygtige folk, og de har rådgivet kompetent i hele forløbet. De hjælper og bidrager med deres faglighed, så bogen har fået et helt unikt udtryk og flotte detaljer som partiel UV-lak, helbind, kapitælbånd og sølv. Derudover udgiver vi magasiner, som vi også får trykt hos Print Division.

Flemming Frost, Juul | Frost Arkitekter A/S

Hvad skal din tryksag udtrykke?